Nilüfer (13).JPG

Nilüfer BİRİNCİ

Yönetim Kurulu Üyesi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü mezunudur.

2010 yılında Brnc Peyzaj Proje Tasarım ve Uygulama Ltd. Şti şirketini kurarak peyzaj, proje, uygulama, danışmanlık hizmetleri vermeye başlamıştır.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi Yönetim Kurulundadır.

İklim Değişikliği konularında farkındalık oluşturarak, sürdürülebilir çalışmalara gönüllü olarak katkı ve destek vermektedir.

Kent Arkeolojisi platformu kurucu ortağı olarak "kültürel miras" konusuna katkı sağlayan çalışmalar yürütmektedir.

Özyeğin Üniversitesi 10.000 Kadın Girişimci Programı 4. Dönem mezunudur. 10.000 Kadın Girişimciler Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Üyesidir.

Hayalleri gerçeğe dönüştüren bir peyzaj mimarı olarak; girişimcilik ekosisteminde deneyim paylaşımları yapmayı, network oluşturmayı, girişimcileri ve özellikle kadın girişimcileri desteklemeyi amaçlayan çalışmalar yapmak için derneklerde ve çeşitli platformlarda görev alarak etkin olmaya gayret göstermektedir.