RESİM.jpeg

Neval KARAGÖZ

Başkan Yardımcısı

1990 yılında Amiral Bristol Hemşirelik Koleji'nden mezun olarak, Amerikan Hastanesi'nde iş hayatına başlamıştır. 1991-1993 Yılları arasında Marmara Ünv. Teknik Bilimler M.Y.O Biyomedikal bölümünde okumuştur.

1993-2012 yılları arasında, kardiyoloji alanında faaliyet gösteren global firmaların distribütörlerinde satış, pazarlama ve teknik alanda çalışarak mesleki deneyimini arttırmıştır.

2012 yılında "Nevmed Medikal Şirketi"ni kurmuş olup, sağlık sektöründe, kardiyoloji, radyoloji ve kök hücre branşlarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Metaverse ve sağlık turizmi alanlarında girişim ve yatırımları bulunmaktadır.

Goldmansacs'ın 40 ülkede başlattığı, Türkiye'de Özyeğin Üniversitesi işbirliği ile yürüttüğü, 10.000 kadın girişimci programına seçilerek 2013 yılında mezun olmuştur.

2016 Yılında ilk defa düzenlen EY (Ernst & Young ) Türkiye Kadın Girişimci Liderler Programı'nda ilk 10 kişi arasına seçilerek programı tamamlamıştır.

10.000 Kadın Girişimci Derneği ve Rotary Kadın Nefes Kulubü'nün Kurucusu, Kagider, TABA- AMCHAM-Türk Amerikan İş Adamları Derneği, Benjamin Button ve Elimsende Vizyoner Kadın Platformu üyesidir.